Zonder pardon naar de 150 ton!
November 30, 2020

Huisverkoop: Vrijdag 11 december van 19.00 – 21.00 uur en Zaterdag 12 december van 09.30 – 12.30 uur.

Geitenhouderij “De Nieuwe Riet” heeft een alternatief gevonden voor de mannelijke geitenlammeren die in het verleden vaak als bijproduct werden gezien in de melkgeitenhouderij. Sinds een jaar worden worden alle mannelijke lammeren die worden geboren op “De Nieuwe Riet” ook op het bedrijf grootgebracht. Het geitenlamsvlees wordt onder de naam Leusdens Geitenlam aangeboden bij lokale restaurants, slagerijen maar ook bij particulieren.

Wilt u het jonge malse lamsvlees ook proeven? Dan bent u welkom op de Asschatterweg 223 te Leusden. De verkoopdata zijn te vinden op: https://www.facebook.com/geitenlam of https://www.leusdens-geitenlam.nl/evenementen. Eet u smakelijk!

Recent heeft er een mooi artikel in de Leusder Courant gestaan met het verhaal van Leusdens Geitenlam: https://www.leusderkrant.nl/reader/60562/2185709/leusdens-geitenlam-als-alternatief

Luchtfoto van melkgeitenhouderij “De Nieuwe Riet”. In de lange stal worden 950 melkgeiten gehouden. Daarvoor staat de melkcarrousel waar de geiten 2 maal daags worden gemolken. In de stal rechts op de foto worden de lammeren gehuisvest.

Als Wolswinkel zijn we trots dat we met onze maatvoeders en begeleiding een bijdrage mogen leveren aan het succesvolle concept Leusdens Geitenlam. Maar we zijn vooral trots op geitenhouder Martijn de Kruijf en zijn medewerker Hermen Baas, de mensen achter Leusdens Geitenlam!

Hieronder nemen zij u mee met een rondleiding op het melkgeitenbedrijf.

Contact / Neem contact op met Wolswinkel

Foto van